ΗΜΕΡΙΔΑ «ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ» - «ΙΜΕΡΟΕΣΣΑ»

ΗΜΕΡΙΔΑ «ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ» - «ΙΜΕΡΟΕΣΣΑ»

 

 

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ

ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ

 

Στράβωνος 12, Τ.Κ. 11634 Παγκράτι, Αθήνα

Τηλ.: 210 72 13 321 – Fax: 210 72 39 149

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

                                                                 Αριθ. Πρωτ: 106

                                                                                                                                                   Αθήνα 20 Οκτωβρίου 2022

                                                                                                                                                                           

 

 

       ΘΕΜΑ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 ΗΜΕΡΙΔΑ «ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ» - «ΙΜΕΡΟΕΣΣΑ»

Με μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέμα «Αιτία ή Αποτέλεσμα; Παχυσαρκία μέσα από μια βιοψυχοκοινωνική ματιά» την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022 στις εγκαταστάσεις του Φιλανθρωπικού – Πνευματικού Ιδρύματος «Κρητική Εστία». Η ημερίδα διοργανώθηκε από την «Κρητική Εστία» σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Στήριξης Ατόμων με Παχυσαρκία «ΙΜΕΡΟΕΣΣΑ» στο πλαίσιο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης όχι μόνο των οικότροφων και του προσωπικού του Ιδρύματος αλλά και των  προσκεκλημένων που μας τίμησαν με την παρουσία τους για ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα της εποχής μας. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασαν οι εισηγήσεις των επιστημόνων που αποτελούσαν το πάνελ των ομιλητών.

Χαιρετισμό απηύθηνε ο Γενικός Διευθυντής της Εστίας κ. Δημήτρης Ταραντίλης ο οποίος κήρυξε την έναρξη των εργασιών της ημερίδας και μετά έλαβε το λόγο η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Ιμερόεσσα κα Κυριακή Τσιρανίδου που παρουσίασε τους βασικούς πυλώνες λειτουργίας του Συλλόγου και ακολούθησε μια σειρά διαλέξεων-παρουσιάσεων από τον κο Αλέξανδρο Σαχινίδη, Ειδικό Παθολόγο και Ιατρό ΕΛ.ΑΣ., την κα Μαρία Βοϊτσίδου, Κλινική Διαιτολόγο/Διατροφολόγο,τον κο Ιωάννη Μεγαλακάκη, Δάσκαλο Κρητικών Χορών, τον κο Ιωάννη Τερζή Χειρουργό Παχυσαρκίας και την κα Σταματίνα Κάραλη, Ψυχολόγο και Διευθύντρια της Art and Health που ανέλαβε με την κα Κυριακή Τσιρανίδου και την φοιτήτρια Κωνσταντίνα τον βιωματικό διάλογο που έκλεισε τις εργασίες της ημερίδας.

 Την ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους και χαιρέτησαν η κα Ελίζα Φερεκύδου, εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας του Υπουργείου Εργασίας, και ο κ. Βασίλης Γράβαρης, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας της Ένωσης Ασθενών Ελλάδος .

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας έγινε συζήτηση και οι συμμετέχοντες/συμμετέχουσες είχαν την ευκαιρία να υποβάλουν ερωτήσεις στην Πρόεδρο του Συλλόγου Ιμερόεσσα και στους ομιλητές ενώ σημαντική μαρτυρία οικοτρόφου του Ιδρύματος εμπλούτισε τη συνεδρία του βιωματικού διαλόγου.

 Το Φιλανθρωπικό – Πνευματικό Ίδρυμα «Κρητική Εστία» θέλει να συγχαρεί τους εισηγητές και να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες στους οποίους δόθηκε πιστοποιητικό παρακολούθησης.

 

 

Ο Γενικός Διευθυντής

Δημήτρης Ταραντίλης

 

 

 

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στράβωνος 12, Αθήνα 116 34

  • dummy+30 210 - 7213321

  • dummy+30 210 - 7213321

  • dummy info@kritikiestia.gr

NEWSLETTER

Enter your email and we'll send you more information
Please fill the required field.

Search