ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΕΝΩΣΕΩΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΕΝΩΣΕΩΣ

 

 

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ

ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ

 

Στράβωνος 12, Τ.Κ. 11634 Παγκράτι, Αθήνα

Τηλ.: 210 72 13 321 – Fax: 210 72 39 149

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

                                                               

                                                                                                                                                   Αθήνα 7 Νοεμβρίου 2022                                                                                                                                                                         

 

 

       ΘΕΜΑ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 

 ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΕΝΩΣΕΩΣ

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Παγκρητίου Ενώσεως την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022 στην έδρα του Φιλανθρωπικού – Πνευματικού Ιδρύματος «Κρητική Εστία» εν όψει των εκλογών της 20ης Νοεμβρίου 2022. Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης εξελέγη ο Πρόεδρος της Κρητικής Εστίας κύριος Αντώνης Μυτιληνάκης  με Γραμματέα την κυρία Γερογιάννη Βασιλική.

Ο Πρόεδρος της Γ.Σ. έδωσε τον λόγο στον Πρόεδρο της Παγκρητίου κύριο Γεώργιο Μαριδάκη ο οποίος έκανε τον απολογισμό της 16ετούς θητείας του και αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της Παγκρητίου που ήταν πλούσια σε πολιτιστικές δράσεις, δήλωσε ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος και ευχήθηκε στους υποψηφίους προέδρους κυρία Ρένα Βασιλάκη με τον συνδυασμό «Η Κρήτη στην καρδιά μας» και στον κύριο Γεώργιο Πετράκη με τον συνδυασμό «Νέα Παγκρήτιος» καλή επιτυχία για το καλό και την πρόοδο της Παγκρητίου Ενώσεως και του πολιτιστικού κινήματος.

Η Ταμίας της Παγκρητίου κυρία Αναστασία Αντωνιάδου-Παλαιάκη ανέλυσε τους λογαριασμούς εσόδων και εξόδων από 01.11.2021 έως 30.11.2022.

Το μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής κύριος Γιαννούλης Ιωάννης διάβασε την έκθεση της Επιτροπής με την οποία πιστοποιούνται οι εγγραφές στο ημερολόγιο ταμείου και η ύπαρξη σχετικών  παραστατικών και πρότεινε στην Γ.Σ την οικονομική απαλλαγή του Δ.Σ.

Κατόπιν διεξήχθη συζήτηση μεταξύ των παρευρισκομένων σε πολιτισμένο και κόσμιο κλίμα. Ο Πρόεδρος της Γ.Σ πρότεινε την απαλλαγή του απερχομένου Δ.Σ. και η Γ.Σ παρείχε την απαλλαγή με μεγάλη πλειοψηφία. Στη συνέχεια δόθηκε ο λόγος στους 2 υποψηφίους προέδρους οι οποίοι ανέπτυξαν εν συντομία το πρόγραμμά τους. Ο Πρόεδρος, αφού ανέφερε ότι για πρώτη φορά σε Γενική Συνέλευση εν όψει εκλογών διαπιστώνεται τέτοιο κλίμα συναίνεσης, κήρυξε την λήξη της και προέτρεψε τους παρευρισκόμενους να επισκεφθούν την ανακαινισμένη αίθουσα που είναι αφιερωμένη στους Κρητικούς που διακρίθηκαν τόσο στο πανελλήνιο όσο και στο παγκόσμιο γίγνεσθαι.

 

Ο Γενικός Διευθυντής

Δημήτρης Ταραντίλης

 

 

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στράβωνος 12, Αθήνα 116 34

  • dummy+30 210 - 7213321

  • dummy+30 210 - 7213321

  • dummy info@kritikiestia.gr

NEWSLETTER

Enter your email and we'll send you more information
Please fill the required field.

Search