ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

 

 

Aγαπητοί φίλοι,

Το Myrtillo

Σας προσκαλεί την Κυριακή 24/9 ωρα 8 μ.μ. στο ΠΑΡΚΟ ΚΑΠΑΨ (Τριφυλίας και Λάμψα, Αμπελόκηποι), σε μια ποιοτική εκδήλωση για ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ, αφιερωμένη στη Διεθνή ημέρα της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, που διοργανώνει το Μyrtillo και τίθεται υπό την ΑΙΓΙΔΑ του ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ.

Θα τεθούν θέματα πάνω στη συλλογική μας αυτογνωσία (όπως, "πόσο Δημοκράτες είμαστε στις σχέσεις και την κοινωνία μας;", "τι σημαίνει Σασμός στις μέρες μας;", κλπ), που θα παρουσιάσουν ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ της τηλεοπτικής σειράς 'ΣΑΣΜΟΣ' και ταυτόχρονα θα υπάρχει ΣΥΝΑΥΛΙΑ με πολλή Μουσική και ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ κυρίως από το έργο ΣΑΣΜΟΣ.

ΗΛΙΑΣ ΠΑΛΙΟΥΔΑΚΗΣ, Συνθέτης, Τραγουδιστής, Λυράρης / ΜΑΡΙΑ ΤΖΟΜΠΑΝΑΚΗ, Ηθοποιός, Πρέσβειρα Πολιτισμού της Κρήτης, Διευθύντρια του NYC Greek Film Festival, πρώην Αντιδήμαρχος του δήμου Αθηναιων, Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Margarites - Orfeus

ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΕΡΑΚΗΣ, Ηθοποιός).

 

Με τις ευγενείς χορηγίες των Εταιρειών:

Νερά SAMARIA

ZEOS Brewery

KAΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ

Kαι την υποστήριξη του ALPHA TV.

Συνεισφορά: 10€, περιλαμβάνει μπύρα / κρασί/ αναψυκτικό.

Α.μεA. δωρεάν είσοδος.

Δωρεάν parking στο προαύλιο του Γηροκομείου.

Όλα τα έσοδα θα στηρίξουν τη μισθοδοσία των 17 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ του αυτοσυντηρούμενου Myrtillo!

Κρατήσεις θέσεων: 6971759463, 2110123176 και αγορά προσκλήσεων από το Bar του Myrtillo Cafè πάρκο ΚΑΠΑΨ, Τριφυλίας και Λάμψα, Αμπελόκηποι ή με πληρωμή διατραπεζικά, στο GR 9101710420006042124913779 Bank of Piraeus και εκτύπωση της e- πρόσκλησης (να γράφεται πάνω ο αριθμός συναλλαγής και το όνομα)

Με ευχαριστίες,

Γεωργία Βαμβουνάκη Ράφαν

Πρόεδρος ΔΣ της Κοιν. Σ. Επ. Μyrtillo

www.myrtillocafe.gr

fb/ Myrtillo, instagram

 
   

Copyright (C) 2023 |Κοιν.Σ.Επ. Myrtillo. All rights reserved.
Our mailing address is: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Want to change how you receive these emails?

You can update your preferences or unsubscrib